Tutaj można dzielić się obejrzanymi do tej pory seri Anime, bądź polecić jakieś Moje ulubione typy anime to nadprzyrodzone zdolności, horrory i komedie
Jeśli ktoś zna jakieś dobre anime spełniające powyższe kryteria, niech mi koniecznie poleci
Jestem w trakcie oglądania "Kuroshitsuji: Book of Circus". Jestem mile zaskoczona, Ci którzy czytali mangę zwrócili uwagę na to, że część z cyrkiem to jedna z najlepszych, ale nie czytałam nie wiem XD
"Sora no Otoshimono" też oglądam <zboczoneeee >
"Clannad" podobno wyciskacz łez xd
"Love Life" typowo słodkie anime XD
"Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo?", "Another" <to jest horror > i "Angle Beats!" jak i "Kuroshitsuji" to ja kocham <33333
Opiekun Działu Luny
ja aktualnie oglądam od wczoraj fairy tail tak mnie wciągneło że gdyby nie mama zarwał bym nocke ale i tak poszedłem spać o 4
a poza tym oglądałem Black rock shooter tez świetne anime oraz naruto i bleach
jeżeli chodzi o to jakie anime lubie oglądać to myśle że takie które nie wyglądaja jak rysowane przez 5 latka a jednocześnie wciągające
Ja osobiście uwielbiam serię Higurashi No Naku Koro Ni Lubię też Mahou Shoujou Madoka Magica
Co do wymienionych wyżej Anime, oglądałam Angel Beats i Black Rock Shooter i obydwa mi się spodobały ^^
Aktualnie oglądam Sora no Otoshimono, komedia, zboczone i jest tam anioł spełniający życzenia swojego "pana"
Sora no Otoshimono bardzo zboczone Guciowata, bardzo XDDD
Po za tym kojarzy mi się z Kuroshitsuji .3.
Bo w Kuroszu jest lokaj spełniający "rozkazy" (hejty, że dwuznaczności mode on XDDD) swego pana, a SNO jest anioł
Od nie dawan oglądam też Sailor Moon Crystal. ^^
Nowicjusz
Cóż,ja również podzielę się moimi ulubionymi Anime ^w^.
1. Kaichou wa maid-sama! - Romanso-komedia,ukochany gatunek ^^.Co do anime,przyjemne .
2. Shingeki no Kyojin - Płakałam przy paru odcinkach,ale warte obejrzenia jeśli lubicie akcję ^^.
3. Tonari no Kaibutsu-kun - Romanso-komedia,po raz 2 x3.Bardzo lubię,można się pośmiać ;3.
4. Hetalia - Kocham,kocham i jeszcze raz kocham!~ <3 Świetne,warte obejrzenia ^W^.
5. Kuroshitsuji - Kocham,trzeba obejrzeć x3.
Okay,to tyle z ulubionych anime x3.